неділю, 6 червня 2010 р.

Будильник

Коханій дружині присвячується.


Мене розбудив промінь сонця, що бив з вікна в обличчя.

Я повернув голову і подивився на тебе.


Ковдра сповзла, оголивши тебе. Моєму погляду відкрилась дивна картина, на яку миттєво відреагував мій член: округлі груди, ніжний животик, солодкий бутон. Я стягнув ковдру на підлогу, опустився між твоїх ніжок, вдихнув твій збуджуючий аромат. А потім провів язиком по губках. Ти зітхнула і розвела ноги. Я взяв тебе руками за сідниці і почав пестити язиком.




Твоє дихання стало частішим, ти поклала руки на голову і почала рухати стегнами мені назустріч.




Невдовзі ти голосно застогнала, вигнулась, і тебе накрила хвиля оргазму.



Я припинив рухати язиком, а просто притиснув його до тебе, тільки змінюючи силу, з якою язик притискався до клітору. Коли оргазм відпустив тебе, я підвівся і ліг біля тебе . Моє обличчя було мокрим від твоїх соків. Ти провела пальцем по моїх губах, а потім потягнула мене до себе. Ми злились у поцілунку.



- Увійди в мене,- прошепотіла ти мені на вухо і повернулась до мене спиною.



Я спрямував свій член у твоє лоно і, поклавши руки на сідниці, почав рухатись. Спочатку повільно, потім все скоріше. Ти застогнала і почала пестити себе рукою.



Я відчув, що скоро кінчу, стиснув твої сідниці і збільшив темп. Ще мить – і я вибухнув оргазмом. Гарячі струмені сперми наповнили тебе, ти впала грудями на ліжко, застогнала і кінчила ще раз. Я без сил опустився на тебе і накрив руками твої руки.



- Доброго ранку, кохана!
Читати далі...